We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Corrosivament

by Àcid Úric

/
1.
Com un Himne 05:20
2.

about

COM UN HIMNE

El primer senzill a aparèixer (2 de gener de 2008) és Com un himne, un cant que espera, humilment, servir de company de viatge de tantes lluites vives que necessiten un treball constant i un esguard permanent.

La cançó va arribar, en la forma que té, inspirada en els ritmes amb certa monotonia que podem trobar al primer disc dels Q.O.T.S.A. (Queens of the stone age). També els Van Halen i els Pearl Jam van deixar la seva empremta en alguns moments del tema.

La gravació va comptar amb la col·laboració de Carles 'Cafè' Carretero als cors, en una peculiar sessió de matinada...

(AIXÒ ÉS) ROCK

A dia 15 de febrer de 2008 arriba el segon senzill, (Això és) Rock, una mena de declaració de principis per reivindicar el rock, i un petit homenatge a tots els que ens l'han ensenyat.

En un primer moment va tenir com a nom de treball "Mestre popets", pel fet que el seu riff de base va arribar sota la influència de la cançó Master of puppets de Metallica. I la lletra és un seguit de petites ref(v)erències als mestres del rock, òbvies per a qualsevol fan, potser interessants de descobrir per a qui estigui entrant en el tema...

credits

released January 2, 2008

Oriol Cardona: veu, intruments i seqüenciació de bateria
Carles 'Cafè' Carretero: cors a 'Com un himne'

license

tags

about

Àcid Úric Cataluña, Spain

Àcid Úric és el projecte personal d’Oriol Cardona, cantant i guitarrista que també ha participat en formacions com The Jumping Jacks, Mama Set, Jam de Perles, Teen Spirit, Gradus Ad Parnassum, Caca Fugitiva, Aramateix, Smoking Stones, Riot Act o Los Eléctricos.

ÀÚ!

+info a www.aciduric.cat
... more

contact / help

Contact Àcid Úric

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Àcid Úric, you may also like: