We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Explicit Lyrics

by Àcid Úric

/
1.
3 a.m. 03:23
2.
3.
Nyora 04:23
4.
Prime time 04:05
5.
6.
Molta cara 06:19
7.
La pedra 03:52
8.
9.
10.
11.
Petit esclau 04:01

about

"Explicit lyrics" fou enregistrat entre els mesos de febrer i juny del 2006 a Tavèrnoles (Osona).

El disc és un conjunt de temes composats en diferents èpoques però que han trobat un espai on ser encabits gràcies a diversos punts en comú:

* per una banda el rock, aquest llenguatge universal tant bàsic i alhora sovint tant desconegut i confós entre múltiples etiquetes desconcertants, amb prou textura “esponjífora” per no tancar portes a totes les sonoritats i influències que vinguin al pas.

* per altra banda, un context, una mirada crítica que allunyi el lector o oient de la indiferència en descobrir el fons dels textos de les cançons. L’esperit de l’obra és eminentment musical i no era pas un objectiu pre-establert l’endinsar-se tant profundament en l’actualitat que ens envolta quan es va començar a gestar aquest projecte. Però, tenint l’oportunitat de ser testimoni d’un moment històric concret, no valia la pena deixar-ne una petita petja i aprofitar aquest megàfon que és l’expressió artística? Doncs va ser el moment d’abaixar barreres i fer aflorar idees que plasmessin més humanitat que superficialitat (com a mínim intentar-ho!) i arrodonir i fer més significatiu aquest treball.

La cirereta en fou el títol: “Explicit lyrics” (de anglès, “Lletres explícites”), i l’etiqueta blanc-i-negre on s’emmarca.

És aquella etiqueta que al “país de la llibertat” (E.U.A.) s’utilitza per avisar els compradors de discos que el contingut del material que es disposen a adquirir pot ferir la seva sensibilitat en escoltar qui sap quins mots, que potser senzillament certes oïdes no estan preparades per rebre...

Vagi l’avís per endavant!

ÀÚ!

credits

released July 1, 2006

Oriol Cardona: veu, instrumentació, bateria seqüenciada

license

tags

about

Àcid Úric Cataluña, Spain

Àcid Úric és el projecte personal d’Oriol Cardona, cantant i guitarrista que també ha participat en formacions com The Jumping Jacks, Mama Set, Jam de Perles, Teen Spirit, Gradus Ad Parnassum, Caca Fugitiva, Aramateix, Smoking Stones, Riot Act o Los Eléctricos.

ÀÚ!

+info a www.aciduric.cat
... more

contact / help

Contact Àcid Úric

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Àcid Úric, you may also like: