We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

D​é​u sap que ha arribat l'hora

by Àcid Úric

/
 • Streaming + Download

  Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

  Ordeneu ara la compra anticipada de "Déu sap que ha arribat l'hora" en el format que trieu, sigui MP3 320, FLAC, o altres. Al moment del seu llançament us arribarà, per correu electrònic, un enllaç per descarregar l'àlbum.
  .
  EL PAQUET DE DESCÀRREGA INCLOU TAMBÉ:
  .
  Caràtula per imprimir (interior, exterior i galeta del cd)
  Lletres de les cançons
  2 Empaperats per a l'escriptori
  .
  I...ATENCIÓ!!! NOMÉS FINS EL 31 DE GENER DE 2012...
  .
  L'accés a la descàrrega del concert que va fer Àcid Úric a la taverna La Terra de Vic el passat mes d'Octubre (també amb l'artwork per imprimir inclòs!)
  ... more
  Purchasable with gift card

    €4 EUR  or more

   

1.
C-17 05:00
Almenys dos cops al dia l'he de travessar de Vic a Barcelona i després per tornar Deixo tres ànimes enrere que m'esperen l'endemà la música del Bowie em farà aguantar el volant Tinc el cap espès i no m'espera res uns quants revolts i el pes de conduir despert per la C-17 Carrego el dipòsit abans de començar l'omplo a Osona per compensar Alguna bèstia morta m'hauré de trobar s'asseca sense pressa damunt de l'asfalt Algú tenia pressa algú tenia pressa pressa per matar a la C-17 porta-hi el Judge Dredd Les obres que fan nosa sempre quan fas tard arreglen les entrades a les cases de follar I d'altres que t'esperen en la seva soledat enlluernen les mirades i a tots ens fan frenar I dubtes de les corbes d'aquelles que tu saps en què uns quants rams de roses ens recorden el passat de la C-17 ens recorden el present de la C-17 És aquesta via infame que ens permet volar damunt de quatre rodes que no s'haurien d'aixecar És aquesta via infame amb què arribes tan aviat l'excusa perfecte per tornar a prorrogar El plaç en què s'espera que acabi d'arribar una línia de tren amb dues vies per anar i tornar... sense haver d'utilitzar la C-17
2.
1,2,3,4,5,6,7,8... Viure fa mal Viure fa mal Si esperes només Que arribi el final Si comptes com crancs Si comptes com crancs Seràs al final Abans del que et cal Néixer i morir Néixer i morir Mira-t’ho així Compta-ho amb mi! Si et veus acabar Si et veus acabar És millor frenar I tornar a començar Néixer i morir Néixer i morir Mira-t’ho així Compta-ho amb mi! 1,2,3,4,5,6,7,8...
3.
La llum s'embruta Ja no t'hi veig Creia possible Que en fóssim més Saber el teu nom Ja no és possible Ningú no et vol I et quedes sol Últim Anònim! Últim Anònim! Últim Anònim! Últim Anònim! D'aquells com tu Somiatruites Atrapa llunes Albirant mons Pocs que en quedaven Només som dos Jo que ho explico Tu ja no pots Últim Anònim! Últim Anònim! Últim Anònim! Últim Anònim! Torno enrere, no sé on era, i tu qui eres?, males herbes Veig palmeres, rosses platges, aigües blanques, llum taronja Què m'espera, no m'espera, si m'espera, com m'espera Qui m'espera, lenta espera, quan m'espera, res m'espera Què és la vida, i si la vida, quina vida, poca vida Quan la vida?, sense vida, tota la vida... puta vida! Últim Anònim! Últim Anònim! Últim Anònim! Últim Anònim!

about

"Déu sap que ha arribat l'hora" és el tercer treball d'Àcid Úric, després de "Explicit lyrics" (2006) i "Corrosivament" (2008)

credits

released January 1, 2012

.
01.C-17 (05:00)
02.Néixer i morir (03:04)
03.Últim Anònim (04:22)

Música i lletra d'Oriol Cardona

Cançons distribuïdes sota Creative Commons amb llicència”Reconeixement-Compartir Igual-No comercial”

O.C.: veu, guitarra, baix, teclats
Ignasi Gilabert: bateria a 01
Carles Badal: bateria a 02 i 03
Jordi Comasòlives: baix a 02

Mesclat per Enric Carbonell a La Campaneria (Torelló)

“Últim Anònim” és BSO del curtmetratge del mateix títol realitzat per Albert Salarich

Disseny d'O.C. (amb David Planàs, Albert 'il conseglieri' Comerma i Toni Huescar)

Fotografia (i intendència): David Planàs

Agraïments: a tots els esmentats abans i també a: Joan Verdura, Gerard Rufet, David Conill, Miqui Comerma, Lluís Gurgui, Toni Pérez, Tinot Asso, Anna Moré, Pilar Jordan, Joana Moré, Montse Garcia.

Agraïment especial per a Joan Vilar.

Aquest treball està dedicat a:
Iris i Jana Moré, Jordi Cardona, Ara i Cinto
(N i M)

license

tags

about

Àcid Úric Cataluña, Spain

Àcid Úric és el projecte personal d’Oriol Cardona, cantant i guitarrista que també ha participat en formacions com The Jumping Jacks, Mama Set, Jam de Perles, Teen Spirit, Gradus Ad Parnassum, Caca Fugitiva, Aramateix, Smoking Stones, Riot Act o Los Eléctricos.

ÀÚ!

+info a www.aciduric.cat
... more

contact / help

Contact Àcid Úric

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Àcid Úric, you may also like: